آمار مبتلایان به بیماری تب کریمه کنگو در استان گلستان
تعداد بازدید تعداد بازدید: 110 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 10:28 ق.ظ، دوشنبه، 22 خرداد، سال 1396 نظرات بدون نظر

معاون استاندار گلستان گفت: مدیریت خوب در حوزه ساماندهی کشتارگاه‌های استان گلستان سبب پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در استان شده، به طوری که هیچ موردی از این بیماری مشاهده نشده است

به گزارش سرویس سلامت رادکانا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، علی اصغر طهماسبی در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در سال 96 اظهار داشت: مدیریت خوب و قاطعی که در حوزه ساماندهی کشتارگاههای استان صورت گرفت، سبب شد تا به حمدالله امروز هیچ موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان گلستان مشاهده نشود.

وی ادامه داد: زمانی که ما اقدام به ساماندهی کشتارگاه‌های استان کردیم، حدود 12 سال از مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در این خصوص می‌گذشت و متأسفانه این مصوبه مهم به علت برخی مخالفت‌ها و مقاومت‌ها روی زمین مانده بود.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گلستان تصریح کرد: با وجود همه فشارهایی که در سال 94 وجود داشت ما این مصوبه را اجرایی کردیم تا امروز شاهد عرضه گوشت مورد تأیید دامپزشکی و بهداشت در مراکز معتبر توزیع گوشت استان باشیم.

وی ادامه داد: البته هنوز هم در برخی از نقاط استان به ویژه در روستاها دام را به صورت سنتی ذبح کرده و گوشت آن‌را به فروش می رسانند که به علت شیوع بیماری تب کریمه کنگو از هم استانی‌ها می‌خواهیم حتماً گوشت مورد نیاز خود را از مراکز و قصابی های معتبر و مورد تأیید دامپزشکی و بهداشت، تهیه کنند.

طهماسبی در ادامه گفت: ساماندهی عطاری‌ها، ساماندهی عرضه شیرخام و فرآورده‌های لبنی و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان دستگاه‌ها در دستور کار کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان وجود دارد ضمن اینکه در حوزه پیشگیری از کپک‌زدگی گندم نیز اقدامات خوبی در استان گلستان به عنوان یکی از دو قطب تولید گندم کشور صورت گرفته که جای تقدیر دارد.

انتهای پیام/به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، علی اصغر طهماسبی در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در سال 96 اظهار داشت: مدیریت خوب و قاطعی که در حوزه ساماندهی کشتارگاههای استان صورت گرفت، سبب شد تا به حمدالله امروز هیچ موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان گلستان مشاهده نشود.

وی ادامه داد: زمانی که ما اقدام به ساماندهی کشتارگاه‌های استان کردیم، حدود 12 سال از مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در این خصوص می‌گذشت و متأسفانه این مصوبه مهم به علت برخی مخالفت‌ها و مقاومت‌ها روی زمین مانده بود.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گلستان تصریح کرد: با وجود همه فشارهایی که در سال 94 وجود داشت ما این مصوبه را اجرایی کردیم تا امروز شاهد عرضه گوشت مورد تأیید دامپزشکی و بهداشت در مراکز معتبر توزیع گوشت استان باشیم.

وی ادامه داد: البته هنوز هم در برخی از نقاط استان به ویژه در روستاها دام را به صورت سنتی ذبح کرده و گوشت آن‌را به فروش می رسانند که به علت شیوع بیماری تب کریمه کنگو از هم استانی‌ها می‌خواهیم حتماً گوشت مورد نیاز خود را از مراکز و قصابی های معتبر و مورد تأیید دامپزشکی و بهداشت، تهیه کنند.

طهماسبی در ادامه گفت: ساماندهی عطاری‌ها، ساماندهی عرضه شیرخام و فرآورده‌های لبنی و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان دستگاه‌ها در دستور کار کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان وجود دارد ضمن اینکه در حوزه پیشگیری از کپک‌زدگی گندم نیز اقدامات خوبی در استان گلستان به عنوان یکی از دو قطب تولید گندم کشور صورت گرفته که جای تقدیر دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر