اِنارتیم (ناردنک) سوغاتی از روستاهای کردکوی+تصاویر
تعداد بازدید تعداد بازدید: 312 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 2:15 ب.ظ، سه شنبه، 25 آبان، سال 1395 نظرات بدون نظر

امروزه علی رغم پیشرفت تکنولوژی و امکان نگهداری انواع میوه در سردخانه و یا واردات محصول تازه، در روستاهای توابع شهرستان کردکوی به رسم دیرینه از’ ناردانک’ یا ‘اِنارتیم’ برای استفاده در فصول مختلف سال تولید و نگهداری می کنند.

captureبه گزارش سرویس اجتماعی رادکانا، ‘ ناردانک’ یا ‘اِنارتیم’ که همان دانه های خوشمزه و خوش رنگ انارهای ترش است، معمولاً به عنوان مزه دهنده ترش در غذا استفاده می شود.

این محصول علاوه بر مصارف ساکنان روستایی به عنوان سوغات به بازار شهری استان نیز ارسال می شود.

در آیین دانه کردن انار ‘ انارتیم’ ، زنان روستایی به صورت دسته جمعی این کار را انجام می دهند.

حتی زنان با زمزمه شعرهای سنتی، شکوه خاصی به این آیین می دهند که این سنت کهن رو به فراموشی می باشد.

زنان با چوب های 10 الی 20 سانتی متری بر پوست انار کوبیده، دانه ها را جدا کرده و سپس آن را خشک می کنند.

dsc02656 dsc02662

dsc_4627

55555 44444

انتهای پیام/

ارسال نظر