با هم ساک سَر بیِلیم/ باهم ساک درست کنیم
تعداد بازدید تعداد بازدید: 463 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 2:07 ب.ظ، شنبه، 18 دی، سال 1395 نظرات بدون نظر

دوستان بزرگوار، ساک بخاردینی!؟ اصلا دونی چیه!؟ حتما شم قسمت بویه که بخارین. نساء خاله امروز ام وسته ساک سربییشته. ساک، سبزی هستو نخود هستو آردُ سیرُ گوشتُ دِمبهُ نِمِک و تِرشی و دارگَرم.

500_ash_porshkehبه گزارش سرویس اجتماعی رادکانا، سِلام دوستداران خواننده، کدبانوهای عزیز، اَما بِئومی خدمت یکی از آشپزهای معروف روستای بالاجاده، به نام نساء خاله.

نساء خاله یکی از آشپزهایی هسته که خوشبختانه اهالی محل وشان آشپزی ره خله قبول دارنه و همیشه وشان هنر ج بهره ورنه.

عجب شانسی دارنه وشان خانواده که همیشه وشان دست پج خوارنه، نا، شانس نیه سعادتیه که نصیبشان بویه!

خا دوستان بزرگوار، ساک بخاردینی!؟ اصلا دونی چیه!؟ حتما شم قسمت بویه که بخارین. نساء خاله امروز ام وسته ساک سربییشته.

ساک، سبزی هستو نخود هستو آردُ سیرُ گوشتُ دِمبهُ نِمِک و تِرشی و دارگَرم.

اول نُخودِ خام گیرمی، بعدِ خام بَییتِن گوشتُ و نخودُ و پیازه با هم سَر یِلمی.

اینان که نیم پَت بَیینه وِنه سبزی که جعفری هسته ره شندمبی.

یک ساعت که طول بَکشیه اسفناجِ آردِ مال کامبی شنِدِمبی وِن دِله.

یکی از موادی که وِره خَله خوشمِزه کانده سیر هسته.

راستی سیر داغُم بِل بووو. شعله ره کم کامبی تا مِلا مِلا جوش بِخاره.

شماره الان هوس کارده! نه؟

امیدوار هستمه که با این توضیحاتی که هدامه بتونین خاش وسته خار و نوش جان هکانین.

راستی خوشمزگی های زندگی شم یاد ج نشو…


http://bijar.ir/_bijarportal/images/bijar_food_blog/ash_porshkeh.jpg

غذای محلی ساک:

سلام دوستان خواننده، کدبانوهای عزیز، خدمت یکی از آشپزهای معروف روستای بالاجاده به نام خاله نساء آمدیم.

خاله نساء یکی از آشپزهایی هست که خوشبختانه اهالی روستا آشپزی این بانوی بالاجادی را خیلی قبول دارند و همیشه از هنر وی بهره می برند.

عجب شانسی دارند خانواده خاله نساء که همیشه دستپختش را می خورند. نه، شانس نیست بلکه سعادتی است که نصیبشان شده است.

خب دوستان بزرگوار، ساک خورده اید؟ اصلا می دونید ساک چیه؟ حتما قسمت شما شده که ساک بخورید. نساء خاله امروز برای ما ساک بار گذاشتند.

ساک؛ از سبزی، نخود، آرد، سیر، گوشت، دمبه، نمک، ترشی و فلفل تهیه می شود.

ابتدا نخود خام تهیه می کنیم، سپس گوشت و نخود و پیاز را با هم بار می گذاریم.

در ادامه این سه مورد که نیمه پخت شدند سبزی مخصوص آن که جعفری باشد را به آن اضافه می کنیم.

حدود یک ساعت که از آن زمان گذشت اسفناج را با آرد قاطی کرده و به آن اضافه می کنیم.

یکی از موادی که ساک را بسیار خوشمزده و خوش طمع می کند سیر است.

سیر را به صورت سیر داغ درست کرده و به ساک اضافه می کنیم.

حتما از تهیه این غذای محلی هوس کردید. نه؟

امیدواریم که با توجه به این توضیحاتی که ارائه کردیم بتوانید در منازل خود ساک درست کرده و نوش جان نمایید.

راستی خوشمزگی های زندگی از یادتان نرود…

گزارش از طاهره مهدیانی

انتهای پیام/

ارسال نظر