به هیچ وجه زولبیا و بامیه‌های «رنگی» در ماه رمضان نخرید!
تعداد بازدید تعداد بازدید: 72 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 9:06 ق.ظ، پنج شنبه، 11 خرداد، سال 1396 نظرات بدون نظر

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن مضر است از مردم خواست تا از خرید نوع رنگی این شیرینی خودداری کنند.

به گزارش سرویس سلامت رادکانا؛ محمدحسین‌ عزیزی‌ رییس انجمن صنایع غذایی‌ ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به ناسالم‌ بودن زولبیا‌ و بامیه اظهار کرد: برای تهیه زولبیا‌ و بامیه به ویژه نوع رنگی آنها متأسفانه مسائل بهداشتی بطور کامل رعایت نمی‌شود و روغن بکار رفته در آن چند بار مصرف بوده که همین امر سبب بروز سرطان در بدن می‌شود.

وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه‌ مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمی‌کنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید می‌دانند.

رییس انجمن صنایع غذایی‌ ایران بیان کرد: زولبیا و بامیه‌های رنگی که اخیراً‌ به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق می‌شود.

وی تأکید کرد: زولبیا و بامیه‌های رنگی معمولاً در مکان‌های بهداشتی تهیه نمی‌شوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.

عزیزی یادآور شد: مصرف زولبیا و بامیه‌ خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیب‌رسان کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر