طبخ شله زرد نذری در ایام محرم در کردکوی
تعداد بازدید تعداد بازدید: 1,607 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 10:08 ق.ظ، سه شنبه، 28 آبان، سال 1392 نظرات ۲ نظر

در ماه محرم الحرام افراد زیادی هستند که نذری های متفاوتی دارند، یکی از راه های ادا کردن نذری برای امام حسین، پختن شله زرد می باشد.

13846165011به گزارش رادکانا، در ماه محرم الحرام افراد زیادی هستند که نذری های متفاوتی دارند، یکی از راه های ادا کردن نذری برای امام حسین، پختن شله زرد می باشد.

روش پخت شله زرد:

مواد لازم:

برنج= یک پیمانه
آب=۱۰ پیمانه
شکر=۳ پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
خلال بادام =۱۰ گرم
زعفران= به مقدار لازم
روغن مایع=۳/۱ پیمانه
پودر نارگیل خلال پسته و دارچین برای تزیین اندکی

طرز تهیه:
ابتدا برنج را بهمراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود. (گل) سپس شکر را اضافه کرده که به مدت ۴۵ دقیقه بصورت ریز بجوشد.

گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت ۱۵ دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد.

تا زمانی که گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده و شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال و پودر نارگیل تزیین می کنیم.

[تصویر:  13846165011.jpg]

[تصویر:  13846165024.jpg]

[تصویر:  13846165025.jpg]

[تصویر:  13846165027.jpg]

[تصویر:  13846165029.jpg]

انجمن گفتگوی تمیشه

مصطفی می گوید:

سلام نمیدونستم اشپزی هم یاد میدین کار خوبیه…

noor می گوید:

عالی بود

ارسال نظر