غذای محلی کردکوی ،بانجام بزواش(بادنجان بزباش)
تعداد بازدید تعداد بازدید: 1,555 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 10:36 ق.ظ، دوشنبه، 28 مرداد، سال 1392 نظرات بدون نظر

غذای محلی بانجام بزواش از جمله غذایی است که سالیان دراز و از قدیم الایام توسط خانم های کردکویی پخت می شده است و طرفداران زیاد و خاص خود را تا به امروز داشته است.

13764179384بهتر است این روزها که همه جا پر شده از غذاهای فست فودی یک سری هم به غذاهای محلی و اصیل کردکوی بزنیم و آنچه را که در موردش نمی دانیم را بدانیم.

غذای محلی بانجام بزواش از جمله غذایی است که سالیان دراز و از قدیم الایام توسط خانم های کردکویی پخت می شده  است و طرفداران زیاد و خاص خود را تا به امروز داشته است.

چگونگی پخت این غذای خوشمزه در کردکوی به دست کدبانوی کردکویی:

مواد لازم:

بادمجان
گوجه
لوبیا
روغن
نمک، فلفل، زردچوبه
سیرداغ

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا را داخل آب تا به مدت یک ساعت  بجوشد.

[تصویر:  13764163151.jpg]

بادمجان و گوجه رو در اندازه مناسب خرد می کنیم[تصویر:  13764179381.jpg]

[تصویر:  13764163153.jpg]

بعد از آماده شدن لوبیا و بادمجان و گوجه در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته سپس بادمجان ها و لوبیا را در روغن ریخته تا کمی پخته شود.

[تصویر:  13764163154.jpg]

سپس گوجه خرد شده رو به بقیه مواد اضافه می کنیم و به مقدار لازم نمک، فلفل و زرد چوبه هم در مواد می ریزیم.

[تصویر:  13764179382.jpg]

بعد از اینکه مواد به مقدارلازم پخته شد به اندازه موادی که داریم به آن آب اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت بر روی شعله گاز قرار می دهیم تا به طور کامل جا بیفتد.

[تصویر:  13764179383.jpg]

و در آخر وقتی کاملا پخته شد سیر داغ را به آن اضافه می کنیم.

با اضافه کردن سیر داغ به بانجام بزواش طعم غذا بسیار خوشمزه می شود.

نوش جان

[تصویر:  13764179384.jpg]

به امید اینکه این جمله غذاهای سنتی و اصیل  بر سر سفره هاتون بر جا  و طنین انداز سفره اصیل ایرانی باشد…

انجمن گفتگوی تمیشه

ارسال نظر