مدیرعامل کشتارگاه مرغ پیگیر در گفتگو با رادکانا پیرامون بوی نامطبوع این واحد صنعتی+تصاویر
تعداد بازدید تعداد بازدید: 2,661 تاریخ ارسال تاریخ ارسال: ساعت 6:07 ب.ظ، شنبه، 5 بهمن، سال 1392 نظرات بدون نظر

مدتی است مردم روستاهای همجوار کشتارگاه مخصوصا روستای چهارده از بوی نامطبوع کشتارگاه اعلام نارضایتی کردند که پیرو این نارضایتی ها کشتارگاه تدابیر جدیدی اندیشیده تا در پی رفع این مشکل قدم بردارد که خوشبختانه توانستیم با نصب کردن سیستمهای جدید این مشکل را برطرف کنیم.

IMG_0110به گزارش رادکانا، مهندس شروین اردلان مدیرعامل کشتارگاه صنعتی مرغ پیگیر در گفتگو با خبرنگار رادکانا گفت: شرکت مرغ پیگیر در راستای مسئولیت اجتماعی که بر عهده دارد و بخاطر اینکه نارضایتی های مردم را در این خصوص کاهش دهد در خصوص ایجاد هوای پاک، جلوگیری از آلودگی آب، پروژه های مختلفی را از سال گذشته اجرا کرد.

مدیرعامل کشتارگاه مرغ پیگیر با اشاره به اعلام نارضایتی مردم از بوی نامطبوع کشتارگاه مرغ پیگیر و تدابیر جاصله برای رفع این مشکل اظهار داشت: مدتی است مردم روستاهای همجوار کشتارگاه مخصوصا روستای چهارده از بوی نامطبوع کشتارگاه اعلام نارضایتی کردند که پیرو این نارضایتی ها کشتارگاه تدابیر جدیدی اندیشیده تا در پی رفع این مشکل قدم بردارد که خوشبختانه توانستیم با نصب کردن سیستمهای جدید این مشکل را برطرف کنیم.

وی هزینه پروژه های اجرایی در امر هوای پاک و جلوگیری از آلودگی آب را در کشتارگاه مرغ پیگیر بالغ بر 2 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: این پروژه ها هزینه ای بالغ بر 2 میلیارد ریال برداشته که بنده به ارائه گزارش تعدادی از این پروژه ها می پردازم.

IMG_0123

مهندس اردلان در ادامه افزود: یک دیگ پخت جدید با ظرفیت 5000 کیلو خریداری کردیم که در هر شیفت کاری قادر است حدود 4 تن ضایعات را تبدیل کند، دستگاه بوسوز فلزی که پوسیده بود و مشکل داشت تبدیل به بوسوز استیل شد و کل خط استیل شد ظرفیت آن بالاتر رفت.

اردلان از اصلاح و نصب خنک کن جدید در کشتارگاه خبرداد و افزود: برج خنک کن را اصلاح کردیم و یک برج خنک کن جدید برای کاهش بوی خروجی پخت ضایعاتمان خریداری کردیم و آن را بر روی سیستم نصب کردیم.

IMG_0108

مدیرعامل کشتارگاه مرغ پیگیر با اشاره به افزایش ظرفیت تصفیه پس آب اظهار داشت: ظرفیت تصفیه پس آب کشتارگاه 250 متر مکعب در شبانه روز بود که بر اساس اصلاحاتی که بر روی آن انجام دادیم به 350 متر مکعب در شبانه روز افزایش پیدا کرد.

مهندس اردلان در ادامه با بیان این نکته که کشتارگاه مرغ پیگیر با دانشگاه همدان قراردادی در خصوص کاهش بوی نامطبوع عقد کرد، خاطرنشان کرد: قراردادی با دانشگاه همدان عقد کردیم و آنها با کمک تیمشان و آزمایشگاه مجهزی که داشتند آنالیزگازهای خروجی از سیستم پخت ضایعات بوسوزی و بعد از بوسوزی گرفتند و راهکارهای بسیار خوبی در خصوص بهینه سازی این روش به ما ارائه دادند.

IMG_0093

وی از ایجاد پروژه کمربند سبز در ضلع شمالی کشتارگاه خبرداد و افزود: یک پروژه ایجاد ” کمربند سبز ” در زمین 6 هکتاری ضلع شمالی کشتارگاه بستیم که در این پروژه از هوای گرم مازاد کشتارگاه حاصل از دیگ های بخار و همینطور از مازاد پس آب کشتارگاه استفاده می شود و ان شاالله یک مدیریت خوبی برای پسماند کشتارگاه و کاهش آلودگی با ایجاد کمربند سبز ایجاد خواهد شد.

مدیرعامل کشتارگاه مرغ پیگیر ابراز داشت: شرکت مرغ پیگیر امسال بعنوان زنجیره تولید گوشت مرغ بعنوان اولین زنجیره کشور در بخش خصوصی مطرح شد که این افتخاری بزرگی برای ما می باشد.

IMG_0094

آب استخرهای کشتارگاه مرغ پیگیر قابل بهره برداری در پرورش ماهی و دیگر مصارف می باشد

مهندس شروین اردلان مدیرعامل کشتارگاه مرغ پیگیر در خصوص استخر انتقال خونابه ها و پسماند کشتارگاه طی گزارشی به پایگاه خبری تحلیلی رادکانا گفت: این دریاچه از دو قسمت تشکیل شده است؛ قسمت اول که قسمت کوچکتری می باشد بخاطر آنکه آب را از مسیر 170 متری به این مکان انتقال می دهیم مقداری لجن و گل بهمراه دارد و بخاطر آنکه وارد دریاچه اصلی نشود در این قسمت نگهداری می کنیم.

IMG_0135

وی ادامه داد: قسمت دوم دریاچه که آب صافتری دارد آبی است که بواقع قابل استفاده برای پرورش ماهی، استفاده در کشاورزی و هرکار دیگری که بخواهید انجام دهید می باشد که خوشبختانه از سوی کشتارگاه تعداد زیادی بچه ماهی در این استخر ریختیم.

مدیرعامل کشتارگاه مرغ پیگیر در پایان تصریح کرد: این آب طبق استانداردهای زیست محیطی و طبق آنالیزها و آزمایش هایی که مرتب انجام می دهیم قابل ارائه و استفاده می باشد.

IMG_0133بقیه تصاویر از بازدید کشتارگاه صنعتی مرغ پیگیر با حضور رئیس اداره محیط زیست شهرستان کردکوی و کارشناسان این اداره:

IMG_0087IMG_0088IMG_0089IMG_0090IMG_0092IMG_0097IMG_0101IMG_0102IMG_0103IMG_0105IMG_0106IMG_0109IMG_0115IMG_0116IMG_0120IMG_0121IMG_0123IMG_0125IMG_0126IMG_0128IMG_0134IMG_0138IMG_0139IMG_0135

ارسال نظر